Jeg er glad for å kunne støtte organisasjonen Voksne for Barn gjennom å kjøpe denne genseren med et superviktig ord.

Visste du at det du sanser også er en følelse? Det du lukter, ser , hører, smaker og føler mot huden din kjennes jo i kroppen din. En følelse av sterk varme gjør at du trekker hånden til deg. Føles vinden kald vil du gjerne ha på en jakke. En skarp lukt kan føles ubehagelig å puste i.

Men det vi til vanlig kaller følelser er jo emosjonene våre. De er vårt viktigste styringsredskap. En slags indre GPS. Sinne, sjalusi, glede, sorg og spenning er alle viktige emosjoner som gir viktig informasjon om oss selv. Om hva vi har behov for, hva vi ønsker oss, hva vi trenger å gjøre. Hvis du tør å kjenne etter da! For mange av oss kjenner ikke etter. Vi bare durer på uten å lytte til hva følelsen vil fortelle oss. Vi har ofte lært at vi skal unngå følelser – spesielt de «negative» følelsene. » Det er ingenting å gråte for». «Sinne løser ingenting» Det har vi vel alle både hørt og sagt? For det oppleves ikke bare vanskelig for den som har følelsen – men også for den som står i nærheten og opplever at andre har det vanskelig. Kanskje er det akkurat det som har skapt kulturen for å skjule de vonde følelsene – de er jo ubehagelig for andre å oppleve også!

Jeg  vet at det du har motstand mot vil gi deg mer motstand. Krig fører bare til mer krig. Kun fred vil gi fred. Så for å forstå deg selv og dine reaksjoner bedre så prøv å møt følelsene dine med fred og anerkjennelse. Snakk med følelsen din. Spør den hvor den kommer fra, hva den vil fortelle deg. Kanskje handler det om noe helt annet enn du trodde? Kanskje kan du føle deg mye bedre etterpå? Kanskje kan du takke følelsen for at den kom og gjorde deg oppmerksom på noe du trengte å ordne opp i?

Følelser er ditt viktigste redskap for å styre livet ditt i den retningen som er rett for deg. Men for å kunne styre etter de må du vite hvordan følelsene henger sammen med tankene dine. Det kan du lære mer om i den lille gratis videoen du se link til under/ved siden av her.