Noen dager er bare helt DRITT!

Du prøver så godt du kan å snu humøret til det bedre. Fordi «det du sender ut får du tilbake» og du trenger ikke MER dritt liksom!!! Det er bare det at alt som kan gå galt har gått galt i hele dag. Når du tenker deg om så var gårsdagen faktisk ganske guffen den og!

Du gjør virkelig så godt du kan med å se lyst på livet. Likevel oser du rundt i en irritert og lettantennelig energi som sprer seg verre enn omgangssyken i en barnehage! Og når du smitter de som kommer i din vei føler du kanskje et lite øyeblikk skadefryd og lystige hevntanker? Før du bare blir enda mer fortvilt, for du vil jo egentlig ikke være sånn. Du bare greier ikke å komme deg ut av det!

Da kan  jeg kanskje hjelpe deg til bittelitt bedre humør?

Du vet at dritt er en superviktig ressurs? Hva skal til for å få boligfeltets vakreste roser? Hva sprer bonden på åkeren for at vi skal få sunn og god mat? – MØKK!

Møkk kommer jo i mange varianter og utgaver. Men alt er verdifull næring til det som skal vokse. For eksempel hestemøkk. Hesten løfter på halen og ut kommer møkka. (Kanskje kjenner du noen «hester» 😉 )Men den er faktisk gull verdt om du vil ha sterke og vakre ROSER i hagen din. Tenk at noe så vakkert som roser vokser ut av møkk? Du ser det ikke der og da. Du ser faktisk ikke annet enn dritt der bak hesterompa! (Ja vi har alle vært der…) Potensialet og alle mulighetene, de viser seg ikke fram før møkka får ligge litt.

Du kan ikke se hva som vokser ut av den dritten du står i akkurat nå heller. Men at noe kommer til å vokse er helt sikkert! Vakre roser er underveis. Du bare ser de ikke enda.

Så kanskje kan du være bittelitt enig i at en drittdag ikke bare er dritt? Men også en sjanse til å se hva som vokser fram i livet ditt.

Ønsker deg masse vakre roser i dag og alle andre dager! <3